E-sport 2022-2023

E-sport dreier seg om dataspill hvor alle kan spille sammen og diskutere om ulike strategier og planlegging på norsk tegnspråk, for å vinne som et lag. Vi har også fokus på god helse, mat og trening.

 

E-sport dreier seg om dataspill, historier, strategi, planlegging, lagarbeid, vinn og tap. Vi konsentrerer oss om dataspill hvor alle kan spille sammen og diskutere om ulike strategier og planlegging på norsk tegnspråk, for å vinne som et lag. Hvis du har et spill som du ønsker å spille, ta opp med lærer på forhånd. I klasserommet bruker vi egne datamaskiner og jobber sammen mot felles mål på norsk tegnspråk. Det blir annerledes fordi vi bruker tegnspråk til kommunikasjon. Vi planlegger og utfører strategiene våre sammen og konkurrerer mot hverandre og andre på nett. Målet for er at vi skal bli bedre sammen. På E-sport-linjen spiller vi nye og gamle spill fra spillhistorien. Vi er åpne for å endre spillene ut fra hvilke elever som kommer.

I klasserommet sitter vi ikke bare foran skjermen. Når du er aktiv med E-sport så er det viktig å ta vare på god helse, derfor har vi også forskjellig form for fysisk aktivitet på timeplanen.

 

Gode grunner til å velge E-sport linjen:

  • Klassen blir med på å planlegge, arrangere, konkurrere og lære sammen.
  • Du får din egen plass hvor du kan bygge opp stasjonen din slik du ønsker.
  • Skal du bli god må du kunne samarbeide på PCen.
  • Tekniske, analytiske og strategiske ferdigheter må være på plass.
  • God helse er viktig. Vi har fokus på fysisk aktivitet, ernæring og livsstil.
Social share:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram